Mobil: +36-20-564-4415

Fakultatív programok

Delfin show:

A delfinekkel való úszkálás talán mindenkinek nagy álma, itt ezt lehetősége nyílik megvalósítani. A show után, ahol megnézhettük milyen okosak is ezek az állatok, lehetőség van úszni a delfinekkel.

Antalya városnézés:

Antalya nagy kedveltségnek örvend, így célszerű ellátogatni oda. Megismerhetjük a város történelmét és kultúráját. A kirándulás alkalmával ellátogatunk a Kursunlu vízeséshez, majd vásárlási lehetőség nyílik az óvárosi részben. A kikötőt sem szabad kihagyni a programból, ahol több boltot, éttermet és kávézót találhatunk.

Manavgati hajókirándulás:

Ez a program egy fél napot vesz igénybe, mi alatt megismerjük ezt a csodálatos folyót a vízesésével együtt. A nap folyamán a helyi kis településnek a piacára is lehetőség nyílik látogatni, ahol kedves kis ajándékokat tudunk vásárolni. A hajóút ez után következik be a folyón, mely egészen a tengerig fog tartani. Ebédelési lehetőség a hajó fedélzetén lehetséges.

Törökfürdő:

A törökfürdő vagy más néven a hammam nagyon kellemes programlehetőség. Az igazi török fürdő mindenkinek örök emlék marad, hiszen teljes frissülésen lehet itt keresztülmenni. Mindenkit a márvány teremben kezelnek majd, ahol tetőtől talpig mindenkinek szappanozzák, átradírozzák és lemossák a testét. Ha kész a fürdő egy pihenő terembe megyünk át és egy igazi török tea kíséretében zárjuk a napot.

Pamukkale:

Ez az a hely Törökországban, melyről már biztos mindenki látott már képet, és nem hitt a szemének, hogy ez tényleg egy tényleg egy forrásvíz által létrehozott természeti képződmény. Ma már a hely az UNESCO világörökség részét képezi, hiszen egyáltalán nem mindennapi dologról beszélünk. A hófehér mészkövön lefolyó forrásvíz akár a 35 Celsius fokot is elérheti. Kellemes kikapcsolódást jelent, ebben a vízben megmártózni, vagy a híres Kleopátra fürdőt kipróbálni, ahol elsüllyedt romok felett úszkálhatunk.

Búvárkodás:

Remek program azoknak, akik szeretnék megismerni a tengeri élet víz alatti világát is. Szakképzett oktatók segítségével sajátíthatjuk el ennek a sportnak az alapjait, majd próbálhatjuk ki akár nyílt terepen is.